Zamiast jednego, stałego szefa kuchni gotować będzie tam kilku rezydentów – poznańska restauracja Concordia Taste zmienia formułę działania. Zadaniem wybranego w konkursie „chefa” będzie stworzenie nowego menu z możliwością szefowania kuchni przez 3 miesiące.
Restauracja otwiera się na profesjonalistów i pasjonatów. Czasami to nie ukończenie prestiżowej szkoły, tylko świetnie wykształcony smak, ciekawa osobowość i wrodzone zdolności stwarzają dobrego szefa kuchni.
Autor nowego menu może, ale nie musi być więc być zawodowcem. Concordia Taste do konkursu zaprasza zarówno doświadczonych kucharzy, jak i pasjonatów, którzy mają talent, dobry smak i świeże pomysły.
Kucharze będą mogli sprawdzić swoje umiejętności kucharskie w praktyce, zdobywając przy okazji cenne doświadczenie i wiele inspiracji. W ramach nagrody zwycięzca otrzyma wynagrodzenie określone w osobnej umowie, udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej szefa kuchni oraz promocję w najlepszych mediach branżowych.
Dodaj komentarz