Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki jedzenia ze swojej lodówki oraz jak planować zakupy, żeby nie wydawać fortuny? Jan Kuroń w książce „Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia” odpowiada na te i wiele innych pytań związanych żywnością i… zasobnością portfela. W poradniku autorstwa Kuronia nie zabrakło również przepisów kulinarnych a część swoich tajemnic autor zdradzi zapewne także podczas spotkania.
“Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia” zawiera wiele cennych porad, które pomogą ci ograniczyć koszty związane z jedzeniem, a jednocześnie pozwolą podnieść jego jakość. Książka Jana Kuronia jest przeznaczona dla wszystkich – bez względu na zasobność portfela i doświadczenie w gotowaniu. To obowiązkowa lektura dla każdego, kto chce jeść zdrowiej, smaczniej, a przede wszystkim nie chce więcej marnować produktów.
Dzięki innowacyjnej aplikacji TAP2C czytelnicy mogą również skorzystać z dodatkowych materiałów multimedialnych.
Jan Kuroń jest najstarszym synem Macieja Kuronia – wyśmienitego kucharza (wnukiem Jacka Kuronia – polityka). Studiował na WSHiG w Poznaniu oraz w Le Cordon Bleu w Londynie.
Niektórzy twierdzą, że gotowanie mam we krwi… nie sposób się z nimi nie zgodzić!! 🙂 Moje życie kręci się wokół gotowania i karmienia od rana do nocy, w weekendy i w czasie wolnym. Co zrobić? po prostu kocham swój zawód! 🙂 – przekonuje Jan Kuroń.
Spotkanie z Janem Kuroniem promujące jego nową książkę odbędzie się 3 grudnia o godz. 18 w Empiku przy Placu Wolności.
Dodaj komentarz