Map data © OpenStreetMap
FREE / Festiwal Dobrego Smaku – spotkania autorskie
Sobota, 13 sierpnia
15.00 – W tempie ślimaka – Slow Food, otwarte spotkanie informacyjne – Pasaż Kultury
16.30 – Tajemnice Kawy, Spotkanie autorskie z Sarą Magdaleną Woźny – Pasaż Kultury
Niedziela, 14 sierpnia
12.00 – Konferencja – „Polskie Nalewki – historia, sztuka, tajemnice mistrzów” otwarta dyskusja panelowa (konferencja otwarta dla wszystkich chętnych) – sala konferencyjna Muzeum Archeologicznego
Poniedziałek 15 sierpnia
15.30 – „Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko” – spotkanie autorskie z Piotrem Bikontem – Pasaż Kultury
17.00 – „Potrawa z czarną juchą” – powikłane dzieje czerniny. wykład Prof. Jarosława Dumanowskiego, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu – Pasaż Kultury