W hotelu Ilonn na poznańskich Podolanach otwarto dziś nową restaurację Gusto Food&Wine, specjalizującą się w kuchni śródziemnomorskiej. Swoją ofertę kulinarną adresuje przede wszystkim do mieszkańców Podolan i okolic.
Dania serwowane są według przepisów doświadczonego szefa kuchni, który z pochodzenia jest Włochem. Restauracja wyróżnia się kreatywnym menu, które będzie zmieniane każdego tygodnia. Dodatkowym atrakcją jest „live cooking”, czyli modne ostatnio gotowanie na żywo z udziałem gości.
Restauracja została stworzona nie tylko dla gości hotelowych ale przede wszystkim z myślą o mieszkańcach Podolan i okolic. Zaplanowano m.in cykliczne warsztaty dla dzieci, wydarzenia muzyczne i okolicznościowe – słodkie czwartki.
Będzie to komfortowe miejsce, przepełnione zapachami i smakami prosto z krajów śródziemnomorskich. Ciekawe menu to nie wszystko, dużym atutem restauracji będą przystępne ceny oraz komponowanie menu na bazie świeżych, zdrowych składników, mówi Agnieszka Śliwka-Gumienna, manager restauracji.
Dodaj komentarz