Ulica Kolejowa w Poznaniu. Nikt nie podejrzewa, że tutaj można znaleźć miejsce kulinarnej rozkoszy. W Hotel Moderno, a właściwie w restauracji hotelowej Steak&Grill znajdziemy między innymi dania z grilla z sezonowanej w restauracji na sucho i mokro wołowiny, oraz żeberka BBQ i soczyste piersi z kurczaka. Do tego piwo z Browaru Spółdzielczego, którego pracownikami są osoby niepełnosprawne.
Maciej Piątek jest szefem kuchni i to spod jego ręki wychodzą prawdziwe perełki. Sezonowe produkty (bób, kurki, młode warzywa), doskonałe mięsa, słodycze robione przez hotelowego cukiernika oraz duży wybór kraftowego piwa – brzmi jak przepis na sukces.
Warto zapamiętać adres ul. Kolejowa 29 i spróbować się przekonać, że Łazarz też jest smaczny, że ten adres nie jest w środku niczego.
Hotel Moderno restauracja Steak&Grill
ul. Kolejowa 29
Dodaj komentarz